KAWAN TERBAEKKK!!!

PHEWWIITT. . heyp bloggers !!!how are u??hopefully u all okeyh..jom jenguk sinni dlu..mood tgh ajen nanak tulis entry pulakk, jam dah pukul 2 pagi tak tido2 lg...actually tgh skype dgn my fwenz banyak towl bnda yang nak cite ngn dy..maklumlah lama xjumpa. . cuty skola so xbole lharr nak jumpa klu tak hari2 jumpa kat skola. .
hehehe entry kali nieyh saja nak cite sal my fwenz too..

Okeyh let me intoduce her to all my bloggers friend. . .nama dy Nor Syafinas binti Johari, umuq 15 tahun (bque form3), satu klaz ngn diela jugak msa dlm kelas time form 3 tempat duduk dy kat belakang diela je..ni lahh teman ideal untuk bergosip waktu cikgu tak da. . asyik cite sal dy je tapi picture dia tak letak pown..hahaha try usha nieyh. .

Nor Syafinas a.k.a pnat (nama gelaran dy)

dy nieyh selalu teman diela kt fb@skype tempat meluahkan perasaan la. . dekat dy diela bnyak cite msalah yg diela hadapi. . thanks kawan sbb sudi dgaq luahan hati aku ni yang tak berapa betoi. . dy mmg seorg kwan yang boleh dipercayai. .klu korang nak knal ngn dy boleh lharr add dy kat facebook. .klik sini https://www.facebook.com/profile.php?id=100002409461597. . wahhh mata ceq sudah layu bhaa. . hurmm setakat ni je lharr entry kali nieyh. . nanak pegy tidoq. .ni ada lg pic yang dicuri dari akaun fb dy. .hahaha dy bg 1je pic tp rasa mcm tak cukup so ceq ambek je sndry dlm album dy. . (soeri yea kawan)

Pnat n Ayu..dua2 ni my clasmate
                               
                                       

Yang sebelah pnat t0o nama dy Afza 
                                 

pic ni diambil masa lawatan ke Kedah antara aktiviti selepas PMR. . .
sedih xdpt follow diorg g lawatan :(
                                 

p/s: dh lewat kena tidoq kang esok jenuh dengaq my mom membebel. .thanks to Nor Syafinas sebab sudi berkawan dgn ceq. . syg kamoo. . MUAHHH (gedixx satt). . hahahah kbaii semua. .

             

6 comments:

nur chahaya abadiey said...

salam..nur dah follow blog kamu...teringat pulak dekat kawn2 baek nur dulu..sekarg semua dah berpisah bwa haluan hdup masing2....rindu pada mereka..

Razil Tahir said...

waaaaaa... nice!
have a nice friendship! XD

❀ Story Morry Nieyna ❀ said...

:: suke bunga-(2) b'taburan niy ..
nice bl0g ;D

Diela said...

@nur cahaya abadiey:salam. . terima kasih follow blog sy. .saat bersama kawan2 memang seronok. . ajak kawan2 nur buat reunion boleh kembalikan nostalgia dulu-dulu. .

Diela said...

Razil Tahir: hahahah thanks yea!!hopefully kami kawan selamanya..

Diela said...

story Morry Nieyna:suka yea??thanks keyh sbb suka btw yur blog lagi cantekk. .

copyright@segala yang terdapat di dalam blog ini adalah hak milik faz-diela.blogspot