♥WELCOME DECEMBER 2011♥

Assalamualaikum semua..apa khabar para blogger??rasa mcm dah lama jer xupdate blog..actually bukan bz pown tp sbnarnya xda mood lharr because my superman has gone missing...xtahu lharr ke mana dia hilang xdapat dikesan pulakk...hahaha xpa2 jgn pikiq sangat sal tu nnty semua benda xjadi...okeyh tgok tajuk entry kali ni WELCOME DECEMBER 2011..ntah la knpa tetiba rasa nak buat entry sal tajuk ni tgok ramai sgt dok update status kat fb sal december....

Bila dah masuk disember ni rasa mcm cepat jer masa berlalu n cuti skola pown dah tinggal xberapa lama jer lagi..btw diela takut sangat bila dah masuk bulan 12 ni sebab. . wawawawa tarikh result PMR nk kuar dah dekat..takut nak taw apakah keputusan nya 3tahun kowd dah bersusah payah study hope dapat result yang terbaik..buat masa sekarang ni diela hanya boleh tawakal jer..bak kata cikgu USAHA,DOA,TAWAKAL...

1/12/11 tarikh caten tuhh...sebenarnya tu tarikh hari pertama cerita Ombak rindu ditayangkan..xsabar nak ntengok tp tak da peluang lg nak pegy..kat fb tu riuh pakat nak p tengok cite Ombak rindu serius mmg jelez diela tgok org len bole p tgok cite tu..

                                              

Papew pown diela harapkan bulan disember ni jadi bulan yang bermakna keyh untuk semua...setakat ini saja entry kali ni...bye2...

2 comments:

IEQAH said...

cepat tgok deaar...best best

Diela said...

IEQAH:huhuhu..insyaallah next week kowd nanak p tgok. .

copyright@segala yang terdapat di dalam blog ini adalah hak milik faz-diela.blogspot