Gonna Miss U My Friends

      Assalamualaikum semua para blogger yg segak+cantik+cun dan hensem-hensem belaka. Selamat pagi dan Salam Maulidurasul. Seperti yang semua dah sedia maklum hari kan hujung minggu, esok dan lusa juga merupakan hari cuti jugak. Maybe ramai yang pergi holiday kan,tp diela just stay kat rumah ja.Berbalik kepada tajuk entry kali ini diela sebenarnya nk cerita sikit tentang my friends. Kenapa nak cita pasal dia??Tujuan diela tulis entry kali ini khas untuk membe diela yang akan berpindah ke sekolah baru. Huhuhu naik form4 mesti ramai yang nak pindah kan. Ada dua membe diela yang akan berpindah ke MRSM next week.

        1st one adalah Nurain Najiha. Dia ni memang budak top kat sekolah. Sentiasa mendapat tempat 1 and dia ni jenis yang tak kedekut ilmu. Klu kita tnya dea soal akademik insyaallah klu dia tahu dia akan bantu. Memang susah nak jumpa org yang macam ni sebab selalunya org yang pandai ni xnak share ilmu sbb takut orang lain lebih pandai dari dia. Tapi najiha bukan yang jenis mcm tu. Actually Najiha ni dapat dua tawaran satu ke sekolah berasrama penuh dan mrsm. Tapi dia pilih MRSM sbb dekat sikit dgn rumah dia berbanding dgn SBPI Kubang Pasu. Kami dah kenal since sekolah rendah lagi. Dari form 1 kitorg satu kelas n naik form4 terpisah kelas dan sekarng terpisah sekolah pulak. Yealah dia pindah pun untuk masa depan dia jugak. Xpa cuti skola nnty boleh jumpa jugak sbb rumah kami xjauh mna pun. .Ni ada gambar dia yang diambil secara senyap-senyap dari facebook..(hehehe sori kawan tak sempat nak bagi tahu. .)
ini lah Nurain Najiha
   Next ialah Dini Dayana. .dia ni seorang yg aktif dlm kokurikulum. untunglahkan koko pun aktif akademik poun terer. Dini ni pulak akan berpindah ke MRSM Merbok. .diela kenal dgn dini masa sekolah menengah n kitorg satu kelas since form2. .dini ni memang terbaik lha and dia ni suka buat lawak. .dia ni juga sporting n happy go lucky. lpas ni xda lha org yg nak buat lawak lg. hope dini sukses kat sana keyh. .jgn lupakan kami kat smkks. .lps ni rumah tok janggut xda lha atlit yang berbakat besar. .dini ni pandai kawat n salah seorang ahli kadet bomba dan juga antara orang kuat asrama.

yang ni ialah Dini Dayana
*setakat ini sahaja entry kali ini hope korang happy kat sekolah baru n belajar elok-elok auww..will miss both of u so much.



1 comments:

Nurain Najiha said...

haha.. tengkiu diela susah2 post pasai aku..cdey nk tggai ampa semua! sobs...sob.. :'( hahaa... tke cre ya! maapkan aku klw aku da wt slh kt ag slama ny..^_^ luv u!

copyright@segala yang terdapat di dalam blog ini adalah hak milik faz-diela.blogspot