Kebosanan Melanda kerajinan Mendatang

Assalamualaikum semua..hey hey korang,diela nak tanya ni korang xbosan ke klu cuti-cuti tp duduk dekat rumah je??hahahaha sebenarnya diela tgh bosan nie n tetiba rajin pulak tangan ni nak tulis entry. tengok tajuk entry kali ni kebosanan melanda kerajinan mendatang. hehehe apa benda lha yang diela dok merapu ni pown xtaw. tp yang sebenarnya diela nak cerita sikit aktiviti diela tdy time tgh boring.
   Tahu tak diela buat apa??jeng jeng jeng. . diela buat kek coklat moist tdy petang. hah ni pic kek tu



diela saja upload pic kek ni kat fb then ada pulak yg request sruh buat utk diorang..hahaha bila pulak nak buat pun xtau lha sbb skrg mmg bz dgn kokurikulum n tusyen. tapi insyaallah diela akan buat jugak just wait n see..tetiba jha dpt ilham nak letak resipi masakan kat blog ni..lpas ni jenguk-jenguk lha blog ni klu nak tahu resepi apa yg diela nak letak keyh..





2 comments:

Tieya Azmi said...

waaa . sedap nyee nampak . dah meleleh air liur neh . teheee . :)

ZiErWa zAiNaL said...

sedapnye..dah la tgh teringin kek coklat..

copyright@segala yang terdapat di dalam blog ini adalah hak milik faz-diela.blogspot